|
Cukromer
Cukromer, bez teplomera
Stupnica udáva koncentráciu vodných roztokov sacharózy v percentách hmotnostného zlomku. Referenčná teplota: +30 °C
|
Obj. číslo |
Delenie (% hmot.) |
Rozsah (% hmot.) |
L (mm) |
|
|
388 103 600 201 |
0,2 |
0-10 |
340 |
|
|
388 103 600 202 |
0,2 |
0-20 |
370 |
|
|
388 103 600 203 |
0,2 |
0-30 |
380 |
|
|
388 103 600 204 |
0,2 |
30-60 |
380 |
|
|
388 103 600 205 |
0,2 |
50-80 |
380 |
|
|
388 103 600 206 |
0,2 |
60-90 |
380 |
|
|
388 203 600 201 |
0,1 |
0-10 |
270 |
|
|
388 203 600 202 |
0,2 |
0-20 |
270 |
|
|
388 203 600 203 |
0,2 |
0-30 |
280 |
|
|
|
Cukromer, s teplomerom
Stupnica udáva koncentráciu vodných roztokov sacharózy v percentách hmotnostného zlomku.
Referenčná teplota:~b +30 °C.
Rozsah teplomera: +10+50 °C, delenie 1 °C.
|
Obj. číslo |
Delenie (% hmot.) |
Rozsah (% hmot.) |
L (mm) |
|
|
388 103 610 201 |
0,2 |
0-10 |
340 |
|
|
388 203 610 201 |
0,1 |
0-10 |
270 |
|
|
388 103 610 202 |
0,2 |
0-20 |
370 |
|
|
388 103 610 203 |
0,2 |
0-30 |
380 |
|
|
388 203 610 203 |
0,2 |
0-30 |
320 |
|
|
388 103 610 204 |
0,2 |
30-60 |
380 |
|
|
388 103 610 205 |
0,2 |
50-80 |
380 |
|
|
388 103 610 206 |
0,2 |
60-90 |
380 |
|
|
|
Cukromer pivovarský, s teplomerom
Stupnica udáva koncentráciu roztokov pivnej mladiny v percentách hmotnostného zlomku.
Referenčná teplota: +20 °C.
Rozsah teplomera: 0+30 °C, delenie po 0,5 °C. Podliehajú povinnému overeniu.
|
Obj. číslo |
Delenie (% hmot.) |
Rozsah (% hmot.) |
L (mm) |
|
|
388 103 710 101 |
0,1 |
0 až 7 |
440 |
|
|
388 103 710 102 |
0,1 |
6 až 13 |
440 |
|
|
388 103 710 103 |
0,1 |
10 až 20 |
440 |
|
|
388 100 000 505 |
Povinné overenie-ciachované bez OL (overovacieho listu) |
|
|
|
|
388 100 000 506 |
Povinné overenie-ciachované s OL |
|
|
|
|
|
naspäť |
|